Gevel kaleien

Home Schilderwerken Gevel kaleien

Gevels kaleien

De gevel van je woning een totaal ander uitzicht geven? Dan is je gevel kaleien zeker het overwegen waard. Het geeft de buitenmuren niet alleen een karakteristiek uitzicht, maar beschermt ze ook tegen allerlei weersinvloeden. Alles over kaleien, van de eigenschappen, over de voor- en nadelen tot de prijs, vind je op deze pagina.

Voordelen:

  • Authentieke look voor de renovatie van een woning
  • Camoufleert oneffenheden in je gevels
  • Duurzaam
  • Extra bescherming voor je gevel

Kaleien is een oude schildertechniek waarbij dunne kalkpleister met een blokkwast op de muur, meestal metselwerk, wordt uitgestreken.

Kaleien wordt zowel toegepast bij gevels als binnenmuren en zowel bij nieuwbouw als renovaties. Het is de ideale manier om ze te voorzien van een degelijke behandeling en afwerkingslaag.

De kalk vormt daarbij niet alleen een goede beschermingslaag tegen vocht en andere invloeden, het verbergt ook moeiteloos ongewenste oneffenheden. Alsof dat nog niet genoeg is, krijgt je gevel (of binnenmuur) door het kaleien ook een splinternieuwe authentieke look.

 

 

Kies voor Verbo en verzeker uzelf van een correcte uitvoering van de werken en een mooi eindresultaat. Neem vrijblijvend contact op voor uw offerte.

 

Contacteer ons voor je aanvraag